یک شیشه ترشی لیمو خانگی پر از انرژی، چیزی است که می توانید در کنار کاری ها سرو کنید و با اضافه کردن یک نت ترش، گرمای فلفل چیلی را متعادل کنید. اما این ترشی همچنین با پنیر، همراه با برش های سرد، روی پنیر تست شده یا هم زده شده در پنیر نرم برای تهیه یک تاپینگ تند برای سیب زمینی پخته شده خوشمزه است.
برای خرید ترشی انبه نیمه تند میوترش با کیفیت عالی کلیک کنید.
مواد لازم
- 15 عدد لیمو
- 4 قاشق غذاخوری نمک دریا
- 4 قاشق غذاخوری شکر دمرارا
- 1 قاشق چایخوری زردچوبه
- 1 قاشق غذاخوری پاپریکای دودی
- 1 قاشق غذاخوری گشنیز آسیاب شده
- 2 حبه سیر
- یک تکه زنجبیل به اندازه شست
- 1 قاشق غذاخوری دانه خردل زرد
- 1 قاشق غذاخوری دانه گشنیز
- 50 میلی لیتر روغن آفتابگردان
روش تهیه
- یک شیشه 2 لیتری را با آب گرم و صابون بشویید، با آب گرم بشویید و سپس روی سینی در فر با دمای 160 درجه سانتیگراد/فن 140 درجه سانتیگراد/گاز 3 تا خشک شدن کامل خشک کنید یا شیشه را از طریق ماشین ظرفشویی بگذارید.
- ساقه های لیمو را جدا کنید. هر لیمو را به دو نیم کرده و سپس هر نیمه را به چهار یا هشت قسمت برش دهید اگر بزرگ هستند. لیموها را در یک کاسه بزرگ بریزید. 4 قاشق غذاخوری نمک دریا، 4 قاشق غذاخوری شکر دمرارا، 1 قاشق چایخوری زردچوبه، 1 قاشق غذاخوری پاپریکای دودی و 1 قاشق غذاخوری گشنیز آسیاب شده را اضافه کنید. خوب هم بزنید تا ادویه ها به طور یکنواخت پخش شوند. محتویات کاسه را داخل شیشه استریل شده بریزید و آن را ببندید. شیشه را در جای خنک و خشک قرار دهید و بگذارید به مدت 3 تا 4 هفته دم بکشد و هر چند روز یکبار شیشه را خوب تکان دهید.
- وقتی لیموها زمان اولیه نگهداری خود را داشتند، آنها را در یک کاسه بزرگ بریزید.
- حبه های سیر و زنجبیل را پوست بگیرید و رنده کنید. یک تابه خشک را روی حرارت متوسط گرم کنید. 1 قاشق غذاخوری دانه گشنیز و 1 قاشق غذاخوری دانه خردل را اضافه کنید و به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت دهید تا دانه ها معطر و برشته شوند. 50 میلی لیتر روغن آفتابگردان بریزید. سیر و زنجبیل را به تابه اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه گرم کنید. محتویات تابه را به کاسه لیموها اضافه کنید و خوب هم بزنید. مخلوط را دوباره داخل شیشه بریزید و در یخچال بگذارید.
- ترشی اکنون آماده خوردن است، اگرچه بافت لیموها و طعم ها پس از چند هفته دیگر در یخچال ملایم تر می شود.