روش های مختلفی برای تهیه ترشی انبه وجود دارد. این روش یکی از روش های رایج در جنوب هند است که به شما امکان می دهد ترشی انبه را برای مدت طولانی نگهداری کنید. این دستور ساده است اما ممکن است یک هفته طول بکشد زیرا تکه های انبه با نمک مخلوط شده و به مدت یک هفته در معرض آفتاب قرار می گیرند.
برای خرید ترشی انبه از سایت میوترش روی لینک کلیک کنید.
مرحله 1: برش انبه به قطعات
یک انبه خام متوسط بردارید.
انبه را به مکعب هایی با اندازه تقریبی 3/4 اینچ برش دهید.
هسته داخلی را جدا کنید اما پوسته سخت را دست نخورده باقی بگذارید.
تکه های برش خورده را به یک کاسه منتقل کنید.
وزن تکه های انبه خام حدود 200 گرم بود.
مرحله 2: اضافه کردن نمک و قرار دادن در آفتاب
حدود 20 گرم نمک کریستالی به تکه های انبه اضافه کنید.
به خوبی تکان دهید تا همه تکه ها به طور یکنواخت با نمک مخلوط شوند.
کاسه را با یک پارچه تمیز بپوشانید و در معرض نور خورشید قرار دهید.
تکه های انبه را برای طعم دار شدن در معرض نور خورشید قرار دهید. هر روز تکه های انبه را تکان دهید.
پس از یک هفته طعم دار شدن، تکه های انبه آماده ترشی انداختن هستند.
مرحله 3: سایر مواد لازم
مواد زیر برای تهیه پودر ادویه مورد نیاز است:
12 تا 15 عدد فلفل قرمز خشک (بسته به ذائقه شما)
یک قاشق چایخوری دانه زیره
یک قاشق چایخوری دانه خردل
یک قاشق چایخوری دانه شوید
حدود 5 گرم هینگ فرآوری نشده
همه مواد را به جز فلفل قرمز خشک جداگانه خشک کنید. برای سرخ کردن فلفل قرمز چند قطره روغن در ماهیتابه بریزید.
مقادیر ذکر شده مواد برای حدود 500 گرم تکه های انبه کافی است.
مرحله 4: پودر کردن ادویه ها
اجازه دهید ادویه های بو داده خنک شوند و سپس همه مواد را به یک ظرف مخلوط کن/آسیاب منتقل کنید.
مرحله 5: تهیه پودر ادویه
ادویه های بو داده را به پودر تبدیل کرده و به یک کاسه منتقل کنید.
مرحله 6: گرم کردن روغن
یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط گرم کنید.
یک قاشق غذاخوری روغن پخت و پز به ماهیتابه اضافه کنید. ما معمولاً برای ترشی انداختن از روغن کنجد استفاده می کنیم.
وقتی روغن گرم شد، یک قاشق چایخوری دانه خردل اضافه کنید.
وقتی دانه های خردل شروع به ترکیدن کردند، تکه های انبه طعم دار شده را به روغن اضافه کنید.
از یک ملاقه برای چرخاندن تکه های انبه استفاده کنید تا همه تکه ها به طور کامل با روغن پوشیده شوند.
مرحله 7: اضافه کردن پودر ادویه
همانطور که قبلا گفتم، مقادیر مواد تشکیل دهنده ای که برای تهیه پودر ادویه استفاده کرده ایم برای حدود 500 گرم انبه کافی است. تکه های انبه برش خورده ما حدود 200 گرم وزن داشت. بنابراین کمی بیشتر از نیمی از مقدار پودر ادویه آماده شده را اضافه خواهیم کرد. می توانید مانده را برای ترشی انداختن بعدی ذخیره کنید.
ادویه ها را با تکه های انبه مخلوط کرده و حدود پنج دقیقه بپزید.
اجاق گاز را خاموش کرده و اجازه دهید ترشی خنک شود.
ترشی انبه را به یک کاسه منتقل کنید.
از ترشی انبه خوشمزه با برنج، چپاتی یا حتی صبحانه لذت ببرید.