دستور پخت کاسادیای مرغ باربیکیو و انبه

کاسادیای مرغ با انبه

اگر عاشق کاسادیای مرغ و سالسای انبه هستید، پس این دستور پخت برای شماست! این دستور تهیه کاسادیای مرغ باربیکیو و انبه هر دو را در خود جای داده، اما با کمی سس باربیکیو. کاسادیاها با ترکیبی باورنکردنی از مرغ، پنیر، انبه تازه، گشنیز، و سس باربیکیو پر می‌شوند که با هم در یک تورتیلای آردی گرم، طعمی بی‌نظیر را می سازند.

برای خرید ترشی انبه  از سایت میوترش روی لینک کلیک کنید.

اما بهترین بخش این است که نیازی به تهیه سالسای انبه ندارید! این دستور غذا فقط به انبه تازه خرد شده نیاز دارد. معمولاً هنگام استفاده از انبه در غذاها، پیاز، لیمو و نمک اضافه می‌شود تا همه طعم‌ها تکمیل شوند. در این مورد خاص، سس باربیکیو ترشی و نمک مورد نیاز برای متعادل کردن انبه را اضافه می‌کند. این سس همچنین در ترکیب همه طعم‌ها فوق‌العاده عمل می‌کند و می‌توانید از هر نوع سس باربیکیوی که دوست دارید برای تهیه این کاسادیا استفاده کنید.

گزینه‌های سرو این غذا بی‌شمار هستند! کاسادیاها به عنوان میان‌وعده، ناهار یا شام عالی هستند! این کاسادیای مرغ باربیکیو و انبه آنقدر خوشمزه است که گاهی حتی فرصت رسیدن به بشقاب را هم پیدا نمی‌کند! همچنین، می‌توانند به عنوان یک پیش غذا یا حتی شام همراه با لوبیا چیتی و برنج با لیمو و گشنیز سرو شوند.

چرا عاشق این دستور تهیه کاسادیای مرغ باربیکیو و انبه خواهید شد

  • سریع و آسان! این دستور تهیه کاسادیای مرغ ساده با ۷ ماده اولیه، به هیچ مهارت خاصی نیاز ندارد و تنها در ۱۵ دقیقه با استفاده از مرغ از قبل پخته شده و سس باربیکیوی آماده تهیه می‌شود.
  • انبه، مرغ و پنیر! این کاسادیای مرغ پر از لایه‌های طعمی کاملاً متعادل با ترکیب شیرین و خوش طعم، به همراه پنیر ذوب شده، انبه تازه، و سس باربیکیو طعمی فوق‌العاده دارد!
  • محبوب همه! یک سینی از این کاسادیای خوشمزه را در مهمانی یا دورهمی خانوادگی خود قرار دهید و ببینید که چگونه در یک چشم به هم زدن ناپدید می شوند. خانواده و دوستانتان عاشق این پیش غذای آسان خواهند شد.

مواد مورد نیاز

  • تورتیلای آردی: من از تورتیلای آردی کوچک ۱۵ سانتی‌متری استفاده کردم. اما هر اندازه‌ای می‌تواند مناسب باشد. با این حال، اگر از تورتیلاهای بزرگتر استفاده می کنید، به تعداد کمتر یا مواد بیشتری نیاز خواهید داشت.
  • مرغ: به مرغ پخته و ریش ریش شده برای این دستور نیاز دارید.
  • پنیر چدار: من دوست دارم از پنیر چدار رنده شده استفاده کنم. پنیر مونتری جک یا کلبی جک هم گزینه‌های خوشمزه‌ای هستند.
  • انبه: از انبه رسیده و آماده برای خوردن برای بهترین طعم استفاده کنید.
  • سس باربیکیو: می توان از هر نوع سس باربیکیو، از شیرین تا تند استفاده کرد. این کاملاً یک سلیقه شخصی است.
  • گشنیز: به طرز شگفت‌انگیزی با انبه ترکیب می‌شود، اما اگر اصلاً از گشنیز خوشتان نمی‌آید می‌توانید آن را حذف کنید.
  • کره: برای چرب کردن ماهیتابه استفاده می‌شود. همیشه از کره بدون نمک استفاده کنید تا از شور شدن غذا جلوگیری شود.

طرز تهیه کاسادیای مرغ باربیکیو و انبه

این دستورالعمل بسیار ساده است و به تلاش بسیار کمی نیاز دارد. می توانید این کاسادیای خوشمزه را در عرض چند دقیقه آماده کنید!

تهیه کاسادیا

ابتدا کمی کره را در یک ماهیتابه کوچک روی حرارت متوسط ​​ذوب کنید و مطمئن شوید که تمام سطح ماهیتابه را می‌پوشاند. حالا یک تورتیلا را در ماهیتابه بگذارید و بچرخانید تا کره‌ای شود. سپس روی تورتیلا را با یک سوم پنیر، سپس یک سوم مرغ ریش ریش شده و چند تکه انبه بپوشانید. سپس کمی سس باربیکیو بریزید و کمی گشنیز خرد شده تازه بپاشید.

پخت کاسادیا

پخت کاسادیا مرغ با انبه 2

پس از آماده شدن کاسادیا، آن را بپزید تا تورتیلا در قسمت زیرین قهوه ای طلایی شود. سپس یک تورتیلای دیگر را روی مواد بگذارید و کاسادیا را با احتیاط برگردانید. حالا طرف دیگر را بپزید تا قسمت زیرین آن هم قهوه ای طلایی شود. سپس مراحل را با مواد باقی مانده تکرار کنید. نوش جان! نکات تخصصی

  • از انبه رسیده استفاده کنید. مطمئن شوید انبه شما آماده خوردن است. انبه نارس بسیار ترش و تلخ است و ما می خواهیم انبه کمی شیرینی به غذا اضافه کند.
  • روی حرارت متوسط ​​بپزید. کاسادیاها را روی حرارت متوسط ​​بپزید تا پنیر به خوبی ذوب شود بدون اینکه تورتیلای آردی بسوزد.
  • در فر گرم نگه دارید. کاسادیاهای پخته شده را حین پخت بقیه، در فر گرم نگه دارید. کافی است فر خود را روی دمای ۹۳ درجه سانتیگراد (۲۰۰ درجه فارنهایت) روشن کنید و کاسادیاها را در یک سینی فر قرار دهید.

نحوه نگهداری

نحوه نگهداری کاسادیا مرغ با انبه تصویر 3

کاسادیای باقی مانده را می توان تا ۵ روز در یک ظرف دربسته در یخچال نگهداری کرد. برای گرم کردن مجدد، آنها را برای چند دقیقه با قدرت متوسط ​​در مایکروویو یا در فر توستر با دمای ۱۷۷ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) به مدت حدود ۵ دقیقه قرار دهید. همچنین می توان آنها را تا ۳ ماه در فریزر نگهداری کرد (با پیچیدن مضاعف در پلاستیک). سپس می توانید آنها را از حالت فریز شده در فر با دمای ۱۷۷ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) به مدت حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دوباره گرم کنید.

لذت ببرید!

خوراک مرغ با انبه کاسادیا

کاسادیای مرغ باربیکیو و انبه

زمان آماده سازی: ۵ دقیقه زمان پخت: ۱۰ دقیقه زمان کل: ۱۵ دقیقه

این کاسادیای مرغ باربیکیو و انبه که با مرغ لطیف، پنیر ذوب شده و انبه تازه، همراه با سس باربیکیو و گشنیز خرد شده پر شده است، فوق العاده خوشمزه است! ترکیب شیرین و خوش طعم مواد غذایی، طعمی گرمسیری و خوشمزه به این غذای پرطرفدار پیچیده شده در یک کاسادیای دلپذیر می دهد!

مواد لازم

  • ۶ عدد تورتیلا آردی کوچک (۱۵ سانتی متری)
  • ۲ پیمانه مرغ (پخته و ریش ریش شده)
  • ۲ پیمانه پنیر چدار (رنده شده)
  • ۱ عدد انبه (پوست کنده شده و خرد شده)
  • ½ پیمانه سس باربیکیو
  • ۲ قاشق غذاخوری گشنیز تازه (خرد شده)
  • ۱ قاشق غذاخوری کره

قبل از اینکه شروع کنید! اگر این غذا را درست کردید، لطفاً با گذاشتن یک نظر و رتبه بندی به ما بگویید که چگونه بوده است! این به رشد کسب و کار ما کمک می کند و امکان ارائه مستمر دستور العمل های رایگان را فراهم می‌کند.

دستورالعمل ها

  • در یک ماهیتابه کوچک، کمی کره را روی حرارت متوسط ​​ذوب کنید و یک تورتیلا اضافه کنید. روی آن را با یک سوم پنیر، یک سوم مرغ، تکه های انبه، سس باربیکیو و کمی گشنیز بپوشانید.

  • بپزید تا قسمت زیرین قهوه ای طلایی شود، یک تورتیلای دیگر را روی مواد قرار دهید و به آرامی برگردانید و بپزید تا تورتیلای زیرین نیز قهوه ای طلایی شود.

  • این مراحل را با مواد باقیمانده تکرار کنید. کاسادیاها را به شکل مثلث برش دهید و سرو کنید.

نکات

  • از انبه رسیده استفاده کنید. مطمئن شوید که انبه شما آماده خوردن است. انبه نارس بسیار ترش است.
  • روی حرارت متوسط ​​بپزید. کاسادیاها را با حرارت متوسط ​​بپزید تا پنیر فرصت داشته باشد به خوبی ذوب شود بدون اینکه تورتیلا بسوزد.
  • در فر گرم نگه دارید. حین درست کردن بقیه کاسادیاها، آنهایی که آماده شده اند را در فر گرم نگه دارید. کافی است دمای فر خود را روی ۹۳ درجه سانتیگراد (۲۰۰ درجه فارنهایت) روشن کنید و کاسادیاها را روی یک سینی فر قرار دهید.
  • کاسادیای اضافی را می توان تا ۵ روز در یک ظرف دربسته در یخچال نگهداری کرد. برای گرم کردن مجدد، آنها را برای چند دقیقه با قدرت متوسط ​​در مایکروویو یا در فر توستر با دمای ۱۷۷ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) به مدت حدود ۵ دقیقه قرار دهید.
  • همچنین می توان آنها را تا ۳ ماه در فریزر نگهداری کرد (با پیچیدن مضاعف در پلاستیک). سپس می توانید آنها را از حالت انجماد در فر با دمای ۱۷۷ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) به مدت حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دوباره گرم کنید.

اطلاعات ارزش غذایی

یک وعده: ۷۲۶ کالری (۳۶%) | کربوهیدرات: ۶۱ گرم (۲۰%) | پروتئین: ۳۰ گرم (۶۰%) | چربی: ۴۰ گرم (۶۲%) | چربی اشباع شده: ۲۰ گرم (۱۲۵%) | چربی چند غیر اشباع: ۴ گرم‌| چربی تک غیر اشباع: ۱۰ گرم | چربی ترانس: ۰.۲ گرم | کلسترول: ۱۱۲ میلی گرم (۳۷%) | سدیم: ۱۴۵۲ میلی گرم (۶۳%) | پتاسیم: ۴۳۰ میلی گرم (۱۲%) | فیبر: ۴ گرم (۱۷%) | شکر: ۲۸ گرم (۳۱%) | ویتامین A: 1793 واحد (۳۶%) | ویتامین C: ۲۶ میلی گرم (۳۲%) | کلسیم: ۶۴۹ میلی گرم (۶۵%) | آهن: ۳ میلی گرم (۱۷%)

منبع: jocooks

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *