مواد لازم:
- ۱۱۰ گرم (¾ پیمانه) آرد (خود بلند)
- ۶۵ گرم (¾ پیمانه) نارگی خشک
- ۷۵ گرم (⅓ پیمانه) شکر دانه ریز
- ۴ عدد ویتابیکس، خرد شده
- ۱۵۰ گرم کره، آب شده
- ۱ عدد انبه خرد شده (به ۳۰۰ گرم نیاز دارید)
- ۲ قوطی ۳۹۵ گرمی شیر تغلیظ شده شیرین
- ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو تازه
- یک پینچ نمک
مرحله ۱
فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد (یا ۱۶۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید. کف یک قالب برش مستطیلی به ابعاد ۱۶ در ۲۶ سانتیمتر را چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید، به طوری که لبههای بلندتر قالب کمی بیرون بزند.
مرحله ۲
آرد، نارنگی، شکر و ویتابیکس خرد شده را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید و وسط آن را گود کنید. کره آب شده را داخل گودی بریزید و هم بزنید تا مواد مخلوط شوند. مخلوط را کف قالب آماده شده پهن کنید و با پشت قاشق فشار دهید تا به طور مساوی پخش شود. به مدت ۱۲ دقیقه یا تا زمانی که کمی طلایی شود بپزید. قالب را روی توری سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شود.
مرحله ۳
در همین حال، گوشت انبه خرد شده، شیر تغلیظ شده، آبلیمو و نمک را در غذاساز بریزید. آنها را تا زمانی که صاف و یکدست شوند، مخلوط کنید. مخلوط به دست آمده را روی بیس ویتابیکس بریزید. به مدت ۲۵ دقیقه یا تا زمانی که سفت شود و لبهها کمی حباب بزنند، بپزید. قالب را کنار بگذارید تا در دمای اتاق خنک شود، سپس آن را بپوشانید و برای یک شب در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
مرحله ۴
برای جدا کردن برش، چاقویی را لبههای کوتاه برش بکشید. با استفاده از کاغذ روغنی، برش را از قالب بلند کنید، سپس برای سرو کردن به مربعهای کوچک برش بزنید.
منبع: taste