امسال مهمانان ضیافت شام خود را با پودینگ دانه کاساوا با انبه و نارگیل، طعمدار با لیموترش و عصاره وانیل تحت تاثیر قرار دهید.
مواد لازم:
- ½ پیمانه (100 گرم) دانه کاساوا (تاپیوکا)
- یک قوطی 400 میلیلیتری خامه نارگیل
- 2 قاشق چایخوری خمیر لیموترش
- 1 قاشق چایخوری خمیر وانیل
- 1 قاشق چایخوری پوست لیموی رنده شده
- ¼ پیمانه (55 گرم) شکر دانه ریز
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- 2 عدد انبه، هسته گرفته، پوست کنده و ریز خرد شده
- انبه ورقهای برای تزیین
- نارگیل تازه رنده شده برای تزیین
- شربت افرا برای تزیین (اختیاری)
دستور پخت پودینگ دانه کاساوا با انبه و نارگیل
مرحله ۱
- ½ پیمانه دانه کاساوا، یک قوطی خامه نارگیل، ۲ قاشق چایخوری خمیر لیموترش، ۱ قاشق چایخوری وانیل، ۱ قاشق چایخوری پوست لیموی رنده شده و ۱ و ½ پیمانه (۳۷۵ میلیلیتر) آب را در یک قابلمه بزرگ بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند. بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه خیس بخورد.
مرحله ۲
- مخلوط دانه کاساوا را روی حرارت متوسط قرار دهید و به جوش بیاورید. سپس حرارت را کم کنید. به مدت ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که دانههای تاپیوکا شفاف شوند، بپزید و گاهی هم بزنید. از روی حرارت بردارید. شکر و نمک را اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب شوند. بگذارید ۱۰ دقیقه خنک شود.
مرحله ۳
- انبه خرد شده را به مخلوط دانه کاساوا اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شود. آن را به یک کاسه منتقل کرده و روی آن را با سلفون بپوشانید. به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا خنک شود.
مرحله ۴
- مخلوط انبه را با قاشق در لیوان یا کاسههای سرو بریزید. روی آن را با ورقههای انبه و نارگیل رنده شده تزئین کنید. با کمی شربت افرا سرو کنید.
منبع: taste