طرز تهیه مرغ انبه آرام پز

مرغ ارام پز با انبه

با استفاده از ران مرغ (که مناسب برای سرو به کل خانواده است)، انبه و خامه نارگیل، این خورشت مرغ با سس کاری خوشمزه به لطف پختن در (پخت‌پز آرام‌پز) راحت‌تر تهیه می‌شود.

برای خرید ترشی انبه  از سایت میوترش روی لینک کلیک کنید.

مواد لازم:

  • ۲ قاشق غذاخوری رب کاری زرد
  • ۱ قاشق چایخوری زردچوبه آسیاب شده
  • ۶ عدد ران مرغ، تمیز شده و از وسط به دو نیم شده
  • ۵۰۰ گرم انبه یخ‌زده، کمی آب‌دیده و درشت خرد شده
  • ۲ عدد فلفل دلمه‌ای قرمز، بدون تخم و هسته، ورقه‌ای خرد شده
  • ۱ عدد پیاز قرمز بزرگ، خلالی خرد شده
  • ۱ قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده
  • ۳ حبه سیر، له شده
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۲۰۰ میلی‌لیتر خامه نارگیل UHT
  • ۱ قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای
  • ۲ عدد پیازچه سبز، نازک خرد شده
  • ۲/۳ پیمانه برگ گشنیز تازه
  • ۱ عدد فلفل قرمز کشیده تازه، نازک خرد شده
  • لیموترش قاچ شده برای سرو
  • برنج بخارپز برای سرو

نکات:

  • در صورت تمایل می‌توانید از گونه‌های دیگر انبه استفاده کنید.
  • خامه نارگیل UHT نوعی خامه نارگیل استریلیزه است که در قوطی یا بسته‌های Tetra Pak به فروش می‌رسد.

دستور پخت خورشت مرغ با سس کاری، انبه و نارگیل پخته شده در آرام پز

مرحله ۱

  • رب کاری و زردچوبه را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. مرغ‌ها را اضافه کنید، چاشنی بزنید (نمک و فلفل) و خوب هم بزنید تا مواد با هم آغشته شوند. کنار بگذارید.

مرحله ۲

  • نصف انبه را داخل غذاساز بریزید و تا زمانی که پوره شود، مخلوط کنید. پوره انبه را به کاسه آرام پز منتقل کنید. ۸۰ میلی‌لیتر (⅓ پیمانه) آب به آن اضافه کرده و هم بزنید. روی آن را با فلفل دلمه‌ای، پیاز، زنجبیل و سیر بپوشانید.

درباره فلفل دلمه‌ای:

نحوه آماده‌سازی فلفل دلمه‌ای شامل: جدا کردن تخم و هسته، برش زدن، جدا کردن غشاء داخلی، حلقه حلقه کردن، خرد کردن، کبابی کردن به صورت درسته و پوست کندن.

مرحله ۳

  • روغن را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط-روشن داغ کنید. مرغ را اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود، با هم زدن بپزید. مرغ را به کاسه آرام پز منتقل کنید. درب آن را بپوشانید و به مدت ۳ ساعت روی حرارت کم بپزید، یا تا زمانی که مرغ شروع به نرم شدن کند.

مرحله ۴

  • خامه نارگیل را به آرام پز اضافه کنید. درب آن را بپوشانید و به مدت ۱ ساعت روی حرارت زیاد بپزید، یا تا زمانی که سس کمی غلیظ شود. انبه باقی‌مانده را به همراه شکر اضافه کنید و هم بزنید. به مدت ۱۰ دقیقه دیگر بپزید، یا تا زمانی که انبه گرم شود. آرام پز را خاموش کنید و بگذارید ۵ دقیقه استراحت کند.

مرحله ۵

  • برنج را در بشقاب‌های سرو تقسیم کنید. مرغ را روی آن بریزید و با پیازچه، گشنیز و فلفل قرمز خرد شده تزئین کنید. با لیموترش قاچ شده سرو کنید.

منبع: taste

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *