ترشی پوهیل، سپستان ۴۰۰ گرمی: ترشی خوشمزه و پرخاصیت جنوبی
ترشی سپستان یا پوهیل، یک ترشی محبوب و خوشمزه است که از میوه کال یا رسیده درخت سپستان تهیه میشود. این ترشی اصالتاً متعلق به جنوب ایران، به خصوص استانهای هرمزگان و سیستان و بلوچستان است و به دلیل طعم ترش و ملس و خواص دارویی فراوان، طرفداران زیادی دارد. این میوه در مناطق مختلف نام های متفاوتی همچون پوهیل،پوزیلگ،انباوک،انباهوک،انباو،بمبرو،پهیل،لمپچ و سپستان دارد.
مشخصات میوه سپستان:
- میوه سپستان از نظر ظاهری تقریباً شبیه زیتون است ولی طعم کاملا متفاوتی دارد و در رنگهای سبز، زرد و قهوهای وجود دارد.
- داخل میوه، شیره چسبناکی وجود دارد که پس از خشک شدن، به عنوان صمغ عربی یا کندر شناخته میشود و خواص دارویی فراوانی دارد.
- فصل برداشت میوه سپستان، اواخر اردیبهشت تا خرداد است.
اگر به دنبال یک ترشی خوشمزه و پرخاصیت هستید، ترشی پوهیل، سپستان ۴۰۰ گرمی را امتحان کنید.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.